PUMA | Alle kortingen op een rijtje

PUMA | Alle kortingen op een rijtje

Ga naar Tradedoubler

SKU: e84c79fb8951

Beschrijving

Verdien met uw website geld en word affiliate bij Tradedoubler.

PUMA heeft de aankomende periode verschillende promoties lopen, hieronder vind je ze allemaal.

30% korting op sportproducten
Met de code 30-off-sport kan jouw bezoeker 30% korting krijgen op zijn/haar favoriete sport producten. Deze code loopt t/m 17.06.2018 en de korting word geactiveerd zodra de code word ingevoerd. Dit is een code exclusief op het affiliate kanaal bij Tradedoubler!

Gratis bezorging op de standaard bezorging t/m 17.06.2018.

25% korting op motorsport producten
De promotie Motorsport aanbieding van week geeft een korting van 25% op motorsportproducten in je bestelling. De verlaagde prijs wordt getoond terwijl je winkelt. Is de verkoopprijs van je product al afgeprijsd, dan wordt de 25% korting toegepast op de verlaagde prijs. Deze actie loopt t/m 03.06.2018
Heren: https://nl-eu.puma.com/nl/en/heren/sale/cm95d/aanbieding-van-de-week
Dames: https://nl-eu.puma.com/nl/en/dames/sale/cmahb/aanbieding-van-de-week

20% korting op SALE schoenen
De Festivalseizoen-promotie geeft een korting van 20% op Sale-schoenen in je bestelling. Doordat er al tot 50% korting is, kan de totale korting dus tot 70% oplopen! De korting wordt automatisch toegepast wanneer je artikelen in je mandje plaatst en alle in aanmerking komende artikelen krijgen 20% korting op de bestaande verlaagde prijs. Deze actie loopt t/m 03.06.2018.
Heren: https://nl-eu.puma.com/nl/en/mens/sale/shoes
Dames: https://nl-eu.puma.com/nl/en/womens/sale/shoes

20% korting actie ‘Pak in je tas’ van 04.06.2018 tot 10.06.2018
De actie Pak in je tas geeft een korting van 20% op alle Sale-artikelen in je bestelling. De korting wordt automatisch toegepast wanneer je artikelen in je mandje plaatst en alle in aanmerking komende artikelen krijgen 20% korting op de bestaande verlaagde prijs.

Heb je de mogelijkheid om één of meer van deze promoties te pushen? Neem dan contact op met Charlotte.Vermeer@tradedoubler.com